MariettaУ Полі Чистім Зупинюсь… За Тебе Рідна Просто Знову Помолюсь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Полі Чистім Зупинюсь… За Тебе Рідна Просто Знову Помолюсь

Пісня "У полі чистім зупинюсь…" виконавця MARIETTA є глибоким і поетичним виразом любові до України, її природи, культури та людей. Ліричний герой пісні висловлює своє захоплення і ніжність до рідної землі, порівнюючи її з райським куточком, де пройшло його дитинство. Час, що минав у цьому місці, уособлюється як ріка, що несе його через різні етапи життя.

У центрі пісні - образ зупинки у полі, який символізує момент замислення та зв'язок з природою. Ліричний герой обіцяє молитися за свою землю, виражаючи свою вдячність та надію на її благополуччя. Використання кольорів - синього неба та жовтої степу - відсилає до прапора України, а волошки, які вплетені в коси вітром, стають символом ніжності, краси та непереможності духу народу.

Повторюваний припев "Синє небо, птахом відліта душа Ти в мені, а в тобі я! Ооо, Україно!" підкреслює глибоку емоційну зв'язок між ліричним героєм та його батьківщиною, де душа літає як птах, вільна та незламна. Ця зв'язок перетворюється на символічну єдність, де кожен індивідуальний досвід вливається в колективну історію та культуру.

В кінцевому підсумку, пісня є гімном кохання до України, її природи, історії та народу. Через музику та слова, MARIETTA вдається донести слухачам глибоку пошану та любов до своєї батьківщини, закликаючи до єдності та відданості своїй країні. Пісня залишається нагадуванням про невичерпну красу та духовну силу, що об'єднує українців незалежно від відстаней чи обставин.

Коментарі (3)
  1. Todaturu17.06.2024
    Знову цей дивний трек... Чи варто мені тиснути "play"? Вже відчуваю, як щось тут не так...
  2. Treatlyovave14.06.2024
    Вразила глибиною тексту та мелодійною душевністю, як свіже повітря серед шуму буднів. Слухаючи, відчуваєш внутрішній спокій та теплоту, наче тебе обіймає хтось рідний. Чудовий вибір для тих, хто цінує справжнє та щире.
  3. Nacountnventins21.05.2024
    Ця пісня - як світанок у безкрайньому полі: тихий, але проникливий, вона проникає в саму душу, даруючи тепло і надію. Відчуваю кожну ноту, як молитву за рідну землю. Дякую, MARIETTA, за цю музичну мандрівку до серця. Просто неймовірно!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!