Alyona AlyonaІ Присмак Солоного Моря На Своїх Устах Пригадує Тут Навіть Птах

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Присмак Солоного Моря На Своїх Устах Пригадує Тут Навіть Птах

Пісня "І присмак солоного моря на своїх устах пригадує тут навіть птах" виконавиці Alyona Alyona – це глибокий і емоційний вислів любові та ностальгії до міста Маріуполь, яке переживає трагічні часи війни та окупації. Використовуючи образи повсякденного життя міста, співачка згадує про своє коріння, зв'язок з рідним краєм, надію на мир і свободу. Повторення рядків про прогулянку з потягу до моря, шум крон у парках і дзвін у Храмі Петра відображає безкінечну любов та прихильність до міста, а також невмирущий дух його мешканців.

Пісня занурює в роздуми про війну, яка залишила на людях не лише фізичні, але й душевні шрами, символічно вказуючи на "лінію фронту" на руці. Через згадки про покупку волі, надії та віри "на кожному прилавку" виражається віра в краще майбутнє, незважаючи на зупинку часу та втрати, які пережило місто. Образ "солоного моря", який "пригадує навіть птах", символізує непереможний дух міста та його мешканців, їхню силу та мужність, яка тепер визнана у всьому світі.

Закінчується пісня образами спільної боротьби та спротиву, символізованого "фестом" та "хрестом у стінах Драм театру", що наголошує на нескореності міста та його людей. Ці рядки викликають відчуття єдності, надії та непереможного духу українського народу, попри всі випробування. Пісня є вшануванням міста Маріуполь, його історії та мешканців, що залишаються непохитними у своїй вірі та надії на мирне майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Sennuhalag19.06.2024
    Ця пісня – як подих морського бризу, що ніжно огортає у свої обійми. Вона зачаровує, викликає спогади і дарує тепло. Тепер мої уста знову відчувають солоні поцілунки хвиль... Обов'язково треба скачати і слухати перед сном.
  2. Mortvensmingles19.05.2024
    Ця пісня від Alyona Alyona приносить такий спокій і ніжність, що хочеться слухати її знову і знову. А найкраще – можна завантажити безкоштовно і відчути смак солоного моря на своїх устах, навіть не виходячи з дому. З любов'ю і емоціями!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!