LobodaВ Моменті Відчуваю Жагу До Життя

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Моменті Відчуваю Жагу До Життя

Текст пісні "В моменті відчуваю жагу до життя" відомої української співачки LOBODA занурює слухача в інтенсивний внутрішній світ автора, що коливається між протиріччями та пошуком справжнього щастя. Лірика пісні розкриває метафору подорожі, що символізує життєвий шлях, де кожен із нас є подорожнім, що намагається знайти свою дорогу між "добром" та "злом", між прагненнями та реальністю. В цьому контексті згадується метафора потягу, що несе нас крізь життєві випробування та виклики, інколи змушуючи забувати про власну сутність та місце у світі.

Пісня пронизана ідеєю пошуку особистісного щастя та самоідентифікації через призму кохання, яке стає "єдиним ментором" на шляху до самопізнання та внутрішньої гармонії. Любов виступає як ключовий елемент, що надихає на прокладання власного "вектора до щастя", на боротьбу за життя, яке варте того, аби його любити. Цей аспект підкреслюється повторюваним рефреном, що слугує своєрідним закликом до активності, до відчуття жаги до життя, що стає можливим через глибоке переживання любові.

Останні рядки пісні звертають увагу на крихкість людських стосунків та цінностей, порівнюючи їх з "камінцями", які можуть "розпастися в кінці кінців". Тут лунає прохання "тримай мене у руці, немов надію останню", що символізує потребу в підтримці, вірі та надії, які є вирішальними у моменти невизначеності та випробувань. Ця частина пісні відображає універсальний зв'язок між людьми, потребу в емоційній близькості та взаєморозумінні, які стають опорою на шляху до особистісного та колективного щастя.

Коментарі (1)
  1. Platrandiiles8.04.2024
    Якщо "В моменті відчуваю жагу до життя" - це коктейль, то LOBODA - бармен, який точно знає, що потрібно моїй душі. Кожен акорд запалює іскру життя, а слова наповнюють серце енергією. Відтепер ця пісня - мій офіційний гімн спонтанних пригод і безтурботних вечорів! Пісня, яка робить будь-який день святом. Bravo, LOBODA! Ти чарівниця емоцій
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!