LobodaМи Взагалі Не Про Це

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ми Взагалі Не Про Це

Пісня "Ми взагалі не про це" від LOBODA відображає глибокі емоції та роздуми про життя, любов та пошук щастя. Вона починається з опису внутрішніх переживань, метафорично порівнюючи себе з потягом, що несе одночасно добро і зло. Ця лінія символізує подорож через життя, де зустрічаються різні емоції та випробування.

Автор висловлює внутрішню боротьбу та пошуки себе у світі, де важко знайти власне місце. Втрачаючи орієнтири, "забуваю досвітла де і хто я", він шукає свій шлях у житті, намагаючись винайти "свій вектор до щастя". Любов виступає як основний мотиватор і ментор, який направляє через негаразди до прагнення жити повноцінно та здобувати щастя.

У рефрені лунає заклик до сильних почуттів та бажання жити заради моментів щастя, незважаючи на всі виклики. "Все може в кінці кінців розпастись як каміці" вказує на тимчасовість всього на світі та важливість цінувати моменти, які маємо, тримаючи "надію останню" як символ віри в краще майбутнє.

Описуючи оточення як "люди як пісні без нот", автор підкреслює втрату сенсу та глибини у міжособистісних відносинах, водночас закликаючи до відновлення щирості та гармонії в стосунках між людьми. Пісня є роздумом про важливість знаходження власного шляху до щастя через любов, самопізнання та цінування кожного моменту життя.

Коментарі (3)
  1. Buffrakaly16.06.2024
    Оце вже не пісня, а справжній бальзам на душу! Слухаєш і відчуваєш, як виростають крила. Просто неможливо залишитися байдужою!
  2. Teamebica14.06.2024
    Слухав нову пісню. Таке враження, ніби забрів у музичний ліс, але замість свіжого повітря отримав порцію пилу і заблукав. Відчуття, що сам не розумієш, як опинився тут, і хочеться швидше вийти.
  3. Liriphalge6.06.2024
    Ніколи б не подумав, що ця пісня зможе так глибоко зачепити. "Ми взагалі не про це" від LOBODA звучить так, ніби говорить саме до мене. Неймовірно душевно, і хочеться слухати ще і ще.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!