Xxv КадрІ Крила Не Зламає Жодна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Крила Не Зламає Жодна

Пісня "І крила не зламає жодна" від гурту XXV кадр відображає глибокі роздуми про самотність, внутрішню силу та подолання труднощів. Ліричний герой порівнює себе з білою вороною, що символізує відчуженість і неприйняття з боку оточення. Водночас білі крила, що відбивають світло, можуть символізувати чистоту і силу духу героя, його здатність залишатися світлим і сильним навіть у самотності.

У пісні йдеться про подорож через життя з її випробуваннями та складнощами, які символізуються хмарами, що герою невідомо, як оминути. Попри це, він розуміє, що будь-які перешкоди, навіть "чорна печаль", не зможуть зламати його дух.

Пісня також торкається теми особистісного зростання та самоідентифікації. Ліричний герой озирається назад на своє життя, повне подій, які іноді здавалися непереборними, але в кінці конців допомогли йому зрозуміти, хто він є і кого можна вважати справжнім другом. Важливим моментом є усвідомлення, що витрачати час на "хворих, кволих, непрозорих" не варто, а потрібно самому керувати своєю долею, "перемалювати власну траекторію".

У пісні підкреслюється цінність самовдосконалення та праці над собою, які ведуть до внутрішньої гармонії та очищення. Завершується пісня повторенням головної метафори, що нагадує слухачу про нескінченний пошук себе, незважаючи на всі труднощі життєвого шляху.

Коментарі (2)
  1. Porrillterkau26.05.2024
    Незважаючи на мій сонливий настрій, ця пісня XXV кадра розбудила у мені справжній буревій емоцій! Ігрива мелодія та потужний текст – це те, що потрібно для тих, хто готовий зламати крила всім негараздам!
  2. Dydecsugu23.04.2024
    Ця пісня ніби створена для моментів ейфорії, коли душа летить вище хмар! Виконання "XXV кадр" додає ще більше крил. Захоплююче, як у кожній ноті чується струмінь емоцій, що піднімає вище звичайного. Відчуваю кожен акорд у серці! Цікаво, скільки ще невідкритих пісень чекає нас впереді з таким виконавцем? Слухати і знову відчувати, як розривається душа від краси! Неперевершено!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!