Xxv КадрАле Коли Відлітав То Розумів Що Так І Буде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Але Коли Відлітав То Розумів Що Так І Буде

Ця пісня розповідає про внутрішні переживання, боротьбу і самопізнання. Ліричний герой порівнює себе з білою вороною, символом унікальності та відмінності, який намагається знайти свій шлях серед "хмар", метафори життєвих труднощів і невизначеності.

Автор пісні ділиться своїм розумінням, що незважаючи на складнощі, необхідно продовжувати свій політ, навіть знаючи про потенційні перепони та випробування. Ця усвідомленість і прийняття супроводжуються відвагою не дозволити "чорній печалі" зламати свої "крила".

Подальші рядки пісні розкривають ідею осмислення минулого, саморефлексії та важливості відрізняти справжнє від фальшивого. Ліричний герой згадує минулі виклики, випробування та помилки, які стали невід'ємною частиною його досвіду, але тепер він готовий внести "правки" в своє життя, активно впливаючи на свою долю.

Закінчується пісня на позитивній ноті - ліричний герой говорить про освітлення своїх "крил", яке символізує очищення від минулого та готовність до нових починань. Він прагне до результатів, але також цінує сам процес досягнення мети, підкреслюючи важливість саморозвитку та самовдосконалення.

Коментарі (3)
  1. Vorajdcontweb30.05.2024
    Супер знахідка! Випадково натрапив на "Але коли відлітав то розумів що так і буде" від XXV кадр і не можу відірватися! Таке натхнення та енергія, обов'язково треба скачати і слухати кожного дня!
  2. Quigranecos22.05.2024
    Завжди думала, що нічого не здатне мене здивувати, але тут відчуття, наче занурилася в океан емоцій і спогадів. Це щось неймовірне!
  3. Ciawoburtie20.04.2024
    Чомусь чула про цю пісню багато чуток, але тепер, коли прослухала, вона не залишила жодного сліду. Ніби й гарно, але забуду її, як тільки закрию вкладку. Можливо, вона знайде свого слухача, але точно не мене.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!