ХасНавколо Світ Жорстокий І Добрий А В Ньому Купа Пірамід

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Навколо Світ Жорстокий І Добрий А В Ньому Купа Пірамід

У представленому тексті пісні викладена досить трагічна та емоційно насичена історія, яка відображає жорстокість світу, а також його красу. Початок пісні символічно звертається до дитинства, використовуючи образ "гулів", які налетіли та сіли на люлі, що може вказувати на раптове та невідворотне завершення безтурботності.

Далі текст пісні переходить до більш мрачних мотивів, де ніч, що приходить після заходу сонця, стає метафорою темних часів у житті. "Ночі в підвалах, під навалом" могли б символізувати періоди випробувань та труднощів, а "життя під пророцтво" може вказувати на невизначеність майбутнього та неминучість долі.

Ключовий рефрен "Навколо світ жорстокий і добрий, а в ньому купа пірамід" відображає двоїстість світу, де краса та жорстокість існують поруч, а "піраміди" можуть символізувати як історичні звершення, так і нерівність та владу над іншими.

Подальший текст розкриває жорстоку реальність, де невинні страждають, а зло має форму циліндрів, не конусів, що може вказувати на певну організованість та упорядкованість зла в суспільстві. Образи "де голод! Де холод!" ще більше підкреслюють безвихідь та відчай.

Заключна частина пісні зосереджена на драматичному моменті втрати матері дитиною, що стає переломним моментом у її житті. "Від сьогодні ти вже більше не дитя" - це момент втрати невинності та стикання з жорстокою реальністю життя. Пісня закінчується образом матері, яка стає ангелом, намагаючись передати дитині думку про те, що вона ніколи не буде одна, навіть у найтемніші часи.

Таким чином, пісня є глибокою рефлексією на теми життя, смерті, втрати та невинності, використовуючи метафори та символи для передачі комплексних емоцій та думок.

Коментарі (3)
  1. Manfiletchsmear18.06.2024
    Неможливо втриматись на місці! Цей трек просто виносить мозок і заряджає на всі 100! Завжди дивуюсь, як в одній пісні може поєднуватись така ніжність і така енергія! Цей світ може бути і жорстоким, і добрим, але з такою музикою хочеться жити на повну!
  2. Sahteiclocpie15.06.2024
    Цей трек ніби віддзеркалює всі мої почуття. Коли реальність тисне, музика стає єдиним притулком. Поринаючи у ці звуки, відчуваю себе частинкою чогось більшого, незважаючи на внутрішній біль.
  3. Tingtingwoodre20.05.2024
    Зайшов на цю сторінку, бо хотів скачати щось нове. "Навколо світ жорстокий і добрий, а в ньому купа пірамід" від ХАС мене трохи здивувала своєю монотонністю, але все одно щось у ній є... Може, варто спробувати? Хто знає, раптом вона стане моєю новою улюбленою піснею. Завантажив, послухаю ще раз, поки розслабляюся.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!