Сергій БабкінКайдани Порвіте І Вражою Злою Кровью

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Кайдани Порвіте І Вражою Злою Кровью

Пісня "Кайдани порвіте і вражою злою кровью" виконавця Сергій Бабкін - це потужний вислів патріотизму та непохитної віри у майбутнє України. Вона відгукується у серцях слухачів як заклик до боротьби за свободу, мир та незалежність своєї країни. Перші рядки пісні нагадують відомий поетичний твір Тараса Шевченка, в якому виражено бажання бути похованим на рідній землі, де чути рев Дніпра та видно широкі лани. Це символізує глибоку прихильність до своєї землі та культури.

Приспів "Все буде Ukraine" виступає як об'єднавчий гасло, що надихає на боротьбу та віру в перемогу. Цей лейтмотив пронизує всю пісню, нагадуючи про важливість єдності та спільної мети. Він також відображає оптимістичний погляд на майбутнє, де Україна виступає як сильна, вільна та незалежна країна.

В другій частині пісні метафора розриву кайданів і омивання землі кров'ю ворога символізує відвагу та готовність українського народу до самопожертви заради свободи. Це вказує на непримиренність з ворогом і готовність боротися до останнього. Пісня закінчується оптимістичним прогнозом про наближення миру на українську землю, який є результатом перемоги та майбутнього процвітання країни.

"Кайдани порвіте і вражою злою кровью" не просто музичний твір, а маніфест непереможного духу українського народу, їхньої віри в краще майбутнє та готовності за нього боротися. Це вираження надії, мужності та незламності, яке об'єднує усіх, хто прагне бачити свою країну вільною та незалежною.

Коментарі (1)
  1. Fredhindburho2.05.2024
    Пісня як удар струму, Бабкін відчайдушно рве кайдани словами, але в моїх вухах це звучить тяжко. Здавалось би, має бути зцілення, а відчуваю лише важкість. Не всі зламані ланцюги приносять свободу, іноді просто холодніше без них. Чекаю на пісні, які зігріють.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!