Сергій БабкінВ Сім‘Ї Вільній Новій

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Сім‘Ї Вільній Новій

Пісня "В сім‘ї вільній новій" виконавця Сергій Бабкін сповнена глибокого патріотизму та віри в майбутнє України. Ліричний герой пісні звертається до співвітчизників із закликом пам'ятати про важливість свободи та незалежності, наголошуючи на необхідності боротьби за свою землю.

Перші рядки пісні цитують знаменитий вірш Тараса Шевченка, який є символом незламності та непохитної волі українського народу до боротьби за власну державність. Ліричний герой хоче, щоб його поховали на рідній землі, де широкі поля, річка Дніпро та кручі, символізуючи свою приналежність та любов до України.

У пісні використовується рефрен "Все буде Ukraine", який виражає непохитну віру у світле майбутнє країни, не дивлячись на всі труднощі та виклики. Це заклик до оптимізму та віри в перемогу, символізуючи єдність та силу духу українського народу.

Пісня також згадує про необхідність пролиття "вражою злою кров’ю" заради свободи та незалежності, нагадуючи про жертви, які народ приносить у боротьбі за своє майбутнє. Заклик "поховайте та вставайте, кайдани порвіте" є метафорою до нескореності та відданості ідеалам свободи.

Заключні рядки пісні малюють картину майбутнього, де на Україну нарешті прийде мир та перемога. Це вираження надії та віри в те, що всі випробування та боротьба будуть винагороджені мирним життям для наступних поколінь. Пісня є виразом непохитної віри в силу духу українського народу та його невіддільності від боротьби за власну державу.

Коментарі (2)
  1. Stabtilandcong5.06.2024
    Вирішила зарядитися позитивом на день і знайшла цю чудову пісню від Сергія Бабкіна. Вона наповнює душу енергією та любов'ю. Рекомендую всім завантажити і насолоджуватися!
  2. Igserchoty27.05.2024
    Ну що ж, щось новеньке в потоці звуків. Чудовий момент для тих, хто готовий додати трохи оптимізму в свій день. Візьму це як саундтрек для наступної пригоди!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!