Артем Лоік (Feat. Абіє)Мовби Не На Війну Я Іду А Так… Тільки Лиш По Дорозі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Мовби Не На Війну Я Іду А Так… Тільки Лиш По Дорозі

Пісня "Мовби не на війну я іду а так… тільки лиш по дорозі" виконавців Артема Лоіка та Абіє виражає глибокі почуття, пов'язані з війною, відданістю та любов'ю. Текст пісні розкриває історію людини, що стикається з жорстокістю війни, але намагається зберегти в собі людяність, сподіваючись на повернення до коханої. Образ війни виступає як невідворотний виклик, що вимагає мужності та відповідальності, але водночас в тексті лунає надія на зустріч і віра у перемогу добра над злом.

Основною темою є непохитна відданість та обіцянка не залишити своїх близьких у біді, незважаючи на обставини. Ліричний герой обіцяє перенести будь-які випробування та повернутись додому, подолавши всі перешкоди. Він звертається до коханої, заспокоюючи її та надихаючи вірою у краще майбутнє.

Пісня також торкається теми батьківства та спадкоємності поколінь, де важливе місце займає зв'язок між батьком та сином. Ліричний герой прагне бути прикладом для свого сина, навіть у такий складний час, і передати йому важливі життєві цінності.

Загалом, пісня випромінює силу духу, любові та відданості, зображуючи образ воїна, який зі зброєю в руках мріє про мир і повернення до родинного вогнища. Це гімн непереможної волі людини до життя, любові та свободи.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!