SamchukЛиш З Тобою Розквітаю Лиш З Тобою Крила Маю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лиш З Тобою Розквітаю Лиш З Тобою Крила Маю

Пісня SAMCHUK "Лиш з тобою розквітаю, лиш з тобою крила маю" розповідає про глибокі почуття та вплив коханої людини на життя виконавця. У перших рядках пісні артист порівнює свою кохану з недосяжними ідеалами – зіркою з Голівуду, незабутнім спогадом, виключенням серед звичайних речей, показуючи її унікальність та незамінність у своєму житті. Це підкреслює важливість присутності цієї особи в його житті та її вплив на його емоційний стан.

Далі текст пісні розкриває несерйозне ставлення виконавця до власних обіцянок і планів, які він не зміг втілити в життя – навчитися грати на гітарі, вести здоровий спосіб життя, дотримуватися дієти та режиму дня. Артист з гумором описує свої невдачі та лінь, підкреслюючи, що незважаючи на всі свої недоліки та невдачі, єдина річ, до якої він завжди ставився серйозно і не кинув – це його відносини з коханою.

У цій пісні ми бачимо контраст між легковажним ставленням до життя та глибокими почуттями до коханої особи, яка стає для нього джерелом натхнення та мотивації. Це підкреслює ідею про те, що справжнє кохання здатне трансформувати та надихати на краще, незалежно від особистих невдач та слабкостей.

Коментарі (2)
  1. Ceifarreabe14.06.2024
    Не знаю, що інші слухають, але "Лиш з тобою розквітаю лиш з тобою крила маю" від SAMCHUK – це саме те, що потрібно мені зараз. Коли в житті стрес і байдужість, ця пісня приносить легкість і додає емоцій. Рекомендую всім скачати!
  2. Quipetihigh15.05.2024
    Коли нерви на межі, саме ця пісня повертає мене до життя. Наче знаходжу крила, про які співає SAMCHUK. Чудово, що є такі треки, що роблять сірі дні яскравішими. Дякую
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!