Dima ProkopovБудь Зі Мною Поряд Ти Як Вітру Подих

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Будь Зі Мною Поряд Ти Як Вітру Подих

У пісні "Будь зі мною поряд" виконавця Dima Prokopov висловлюється глибока прив'язаність і любов до коханої особи. Ліричний герой звертається до своєї коханої з ніжними словами, закликаючи її витерти сльози і посміхнутися, щоб її душа розцвіла. Ці повторювані рядки підкреслюють бажання заспокоїти і підтримати кохану в моменти смутку.

Співак описує свої почуття, говорячи, що вона є єдиною зіркою для нього у цілому світі, і її присутність захоплює його серце. Він не хоче, щоб вона плакала, адже все без неї втрачає сенс. Ліричний герой обіцяє завжди бути поруч, незалежно від обставин, підкреслюючи свою відданість і непохитну прив'язаність.

Пісня також містить образи, які викликають відчуття інтимності та спільності, наприклад, коли ліричний герой просить кохану "полетіти зі мною" і бути поряд, називаючи її вітром, який дме з моря. Ці слова символізують бажання бути разом, ділити кожен момент і підтримувати одне одного.

В цілому, пісня є виразом непохитної любові, підтримки та вірності. Ліричний герой виражає готовність завжди бути поруч зі своєю коханою, допомагати їй переживати важкі часи і разом долати будь-які перешкоди. Це повідомлення про безмежну любов і важливість бути поруч з тими, кого ми любимо, незалежно від обставин.

Коментарі (4)
  1. Minsroptili18.06.2024
    Всі шукають свою пісню на вітрі, а я знайшла її тут! "Будь зі мною поряд ти як вітру подих" від Dima PROKOPOV - це мелодія, яка дарує надію і викликає хвилювання. Не пропустіть можливість скачати її та відчути цю чарівну мить!
  2. Blogadurus6.06.2024
    Ця пісня - наче ковток свіжого повітря у вирі повсякденності. Неочікувано приємно, коли знаходиш щось настільки просте, але водночас таке справжнє. Варто слухати, навіть коли не очікуєш нічого особливого. Рекомендую.
  3. Serhuamymo23.05.2024
    Сьогодні мені потрібна була саме ця мелодія, щоб трохи підняти настрій у сірі будні. Вона як свіже повітря, що наповнює впевненістю, навіть якщо на душі трохи похмуро. Дивовижно, як музика може змінювати сприйняття світу. Раджу кожному хоча б раз послухати.
  4. Aletersen8.05.2024
    Чомусь ця пісня, ніби старий знайомий, що несподівано зустрічається на порожній вулиці: не радісно і не сумно, але викликає роздуми. Незважаючи на втому, вона має щось особливе, що змушує зупинитись і послухати. Сподіваюся, що Dima PROKOPOV і надалі буде творити музику, яка залишає слід у душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!