Dima ProkopovМоє Серце У Мить І Сотні Мурашок Тілом Біжить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Моє Серце У Мить І Сотні Мурашок Тілом Біжить

Пісня Dima PROKOPOV "Моє серце у мить і сотні мурашок тілом біжить" відображає глибокі почуття та прив'язаність виконавця до коханої особи. Він звертається до своєї коханої з лагідними словами підтримки, закликаючи її не сумувати і посміхнутися, адже це допоможе її душі розцвісти. Слова пісні виражають ніжність, турботу та глибоку прихильність до коханої, наголошуючи на тому, що без неї життя втрачає сенс.

Висловлювання "моє серце у мить і сотні мурашок тілом біжить" описує миттєву та потужну реакцію серця на присутність або навіть думку про кохану. Це відчуття захоплення та емоційного підйому, коли всяке споглядання або згадка про кохану здається чарівною та неповторною. Артист висловлює бажання завжди бути поряд з коханою, ділити з нею кожен момент життя, незалежно від відстані чи обставин.

Заклик "витри сльози" і "посміхнись" повторюється кілька разів у пісні, підкреслюючи бажання співака побачити щастя коханої та допомогти їй подолати будь-які труднощі. В кінцівці пісні мотиви згуртованості та спільного майбутнього стають особливо виразними, коли артист пропонує коханій залишитися з ним поруч, обіцяючи бути її маяком та опорою. Пісня переповнена обіцянками вірності та взаємної підтримки, виражаючи ідеал незламного кохання.

Коментарі (2)
  1. Sticerconne13.06.2024
    Як можна так нудно співати про щось, що має викликати мурашки по шкірі? Однак у моєму випадку це викликає лише роздратування. Хоча, треба зізнатися, у всьому є свої плюси — це дає зрозуміти, що навіть у найбільш оптимістичному стані не все музика спроможна підняти настрій. Мабуть, мені більше подобається щось із більш відчутним ритмом та емоційним піднесенням. Ще один провальний вибір пісні, який навряд чи я коли-небудь захочу повторити!
  2. Tertasufri12.06.2024
    Сьогодні у мене день, коли все, що потрібно – це м'яка мелодія, яка обгорне, як теплий плед, і невловимий шепіт музики, що проводить тебе крізь хмари втоми. В цій пісні відчувається щось магічне, вона здатна запалити вогонь допитливості в серці навіть тоді, коли душа шукає затишку. Просто насолоджуйтеся цими нотами, як ковтком свіжого повітря в світанковому лісі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!