OnukaІ Просто Згасаю Сама Засинаю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Просто Згасаю Сама Засинаю

У цій пісні виконавець ONUKA розкриває тему внутрішньої ізоляції, самотності та спогадів. Початкові рядки передають відчуття уникнення інших людей та свідомого відокремлення від навколишнього світу. "Знаю знаю Я усіх оминаю" може символізувати самозахист чи спробу уникнути болю від втрат чи зради.

На протязі пісні повторюється мотив самоізоляції - "І просто згасаю Сама засинаю". Це може вказувати на внутрішній стан апатії чи втоми від світу, де єдиним способом втекти від реальності є занурення у сон.

Фраза "Знаєш не забуваю Я не забуваю" відображає приховану боротьбу з внутрішніми демонами, намагання зберегти пам'ять про важливі моменти чи людей, які залишили відбиток у житті. Повторення "Я тебе пам'ятаю" акцентує на нестерпній важливості спогадів та емоцій, пов'язаних з певною особою.

Останні рядки пісні "Наші дні Наші ночі Збережу собі" говорять про бажання зберегти спогади про спільно проведений час, навіть коли відносини завершились, а "Рана ще кровоточить Хоч я на небі" може символізувати, що незалежно від обставин, спогади та відчуття до іншої людини залишаються живими. Пісня в цілому зображує складний внутрішній світ людини, що зберігає любов та спогади в глибині своєї душі, незважаючи на зовнішню самотність і біль.

Коментарі (3)
  1. Luncsyballlanth18.06.2024
    Можливо, варто спробувати ще раз, але цього разу відкласти у бік буденність і пуститися в танок емоцій. Пісня як ніби розтанула, не залишивши яскравих спогадів, але, можливо, вона з тих, що цінуються з часом? Спробуйте, а раптом вона зможе захопити вас у свій світ?
  2. Sandcurdsinav28.05.2024
    Вау, просто не можу повірити! Пісня "І просто згасаю сама засинаю" від ONUKA залітає в саме серце і додає енергії на цілий день. Рекомендую усім негайно скачати і насолоджуватися!
  3. Cietanretop4.04.2024
    Ця пісня - як нічна мандрівка пустельними вулицями міста, де кожен акорд - відблиск вітрин, а слова - ехо кроків по безлюдному простору. ONUKA знову змогла створити музику, що несе мене через темряву до світанку, не дозволяючи згаснути душі. Слухаю і засинаю, але в серці - вогонь. Як вони це роблять? Чарівність звуків та глибина сенсів вражають. Ні, не просто музика, а щось більше...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!