YuriannaА Моя Душа Зовсім Молода З Тобою В Щастя Вірила Знов

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Моя Душа Зовсім Молода З Тобою В Щастя Вірила Знов

Пісня "А моя душа зовсім молода" української співачки YURIANNA розкриває історію глибокого розчарування та болю від втрати кохання. Лірична героїня ділиться своїм досвідом, як вона наївно повірила в обіцянки та клятви коханої людини, сподіваючись на щирі почуття та глибоку прихильність. Проте, з часом вона усвідомлює, що її емоції та відданість були лише односторонніми, а зі сторони партнера - не більше ніж гра.

У тексті пісні говориться про процес внутрішнього осмислення та прийняття реальності, коли героїня намагається видалити з серця всі слова та обіцянки, які їй колись дарували надію. Вона поступово доходить до висновку, що має силу жити далі без людини, яка не змогла цінувати її почуття. Це висловлення сили волі та самоповаги перед обличчям болю та зради.

Завершується пісня позитивним прогнозом на майбутнє, де героїня вірить, що час загоїть її рани, а вона зможе зцілити своє серце та забути про біль минулих відносин. Це історія про звільнення від болю, відновлення себе після розчарування в коханні та відновлення віри в особисте щастя. Пісня передає важливе повідомлення про те, що кожна людина заслуговує на щире та віддане кохання, а зрада та біль - лише тимчасові випробування на шляху до справжнього щастя.

Коментарі (2)
  1. Liespanunspam16.05.2024
    Ще одна банальна пісня від YURIANNA, але щось в ній таки є. Якщо хочете трохи зануритися у свої думки і побороти свій страх, можете скачати і послухати онлайн. Душа все ж молода, як не крути. Чому б не дати їй шанс на віру в щастя?
  2. Systapores17.04.2024
    Випадково натрапив на цю пісню і не можу повірити, скільки емоцій вона в мені викликає. Це як повернутися назад у ті часи, коли ще вірили в казки. Ваш голос звучить, як ліки для душі, а слова змушують серце битися частіше. Дякую за ностальгію та свіжість відчуттів! Це було дійсно несподівано і дуже, дуже зворушливо.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!