YuriannaДля Тебе Це Лиш Гра А Мої Почуття –

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Для Тебе Це Лиш Гра А Мої Почуття –

Ця пісня розповідає про глибокі переживання та емоційні болі, які відчуває людина, що зіткнулася з невідповідною любов'ю. Лірична героїня відкривається, розповідаючи про свою наївність і віру в слова коханої людини, яка, як виявляється, сприймає їхні стосунки як гру. Вона зазначає, що слова не завжди є виразом справжніх почуттів, а її душа, хоч і молода, вже встигла пережити розчарування віри в обіцянки та щастя з тим, кого вважала близьким.

У другому абзаці розкривається процес особистісного відродження та самозцілення героїні. Вона приймає рішення забути минуле та жити далі без людини, яка принесла їй біль. Героїня виражає впевненість у тому, що час залікує її рани, і вона зможе подолати біль втрати. Висловлюється рішучість зцілити свої рани та закінчити цю драму, яка завдала їй стільки страждань.

Таким чином, пісня передає історію переосмислення та внутрішньої трансформації людини, яка стикається з непростими випробуваннями на шляху особистісного зростання. Через біль і розчарування героїня знаходить в собі сили відпустити минуле та знову вірити в майбутнє, вільне від болю і зради. Це повідомлення про важливість самоповаги та здатність до відновлення після емоційних ударів.

Коментарі (1)
  1. Alexdripteld8.04.2024
    Зайшов сюди, тягнуть тривоги, як ланцюги, та пісня YURIANNA мов ліхтар в тумані. "Для тебе це лиш гра а мої почуття –" - слова, що звучать, ніби з моєї душі вирвані. В цій безодні паранойї знайшов пісню, що гріє, ніби промінь сонця у холодну годину. Як на мене, то музика - єдине, що не дає згаснути в цьому хаосі почуттів. YURIANNA, твоя пісня - мій особистий рятувальний круг. Спасибі, що ділишся своєю душею.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!