YuriannaЗціляю Свої Рани Забуду Що Між Нами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Зціляю Свої Рани Забуду Що Між Нами

Пісня "Зціляю свої рани, забуду що між нами" виконавиці YURIANNA - це глибокий вираз емоцій, переживань людини, яка відчула біль і розчарування від невдалих стосунків. Авторка ділиться своєю історією про наївність і віру в слова, які виявились пустими обіцянками, не несуть в собі істинної любові. Її душа, молода та сповнена надій на щастя, зіткнулася з реальністю, де почуття стають предметом ігор.

У цій пісні проходить мотив особистісного зростання та відновлення після болісних переживань. Виконавиця заявляє про своє рішення "стирати з серця" все, що було пов'язано з цією людиною, розуміючи, що обіцянки та клятви були лише грою на її почуттях. Вона приймає важливе рішення жити далі без тієї особи, вірячи, що час зцілить рани і припинить внутрішній біль.

Заключна частина пісні проголошує силу духу та незалежність виконавиці. Вона визнає, що більше не хоче плакати та страждати через минулі стосунки. Готовність закінчити цю драму та забути про минуле є ключовим моментом пісні, що символізує новий початок та віру в краще майбутнє без болю та розчарувань, які залишились у минулому. Пісня є виразом емоційної сили, вміння прощати себе за помилки та йти вперед, зцілюючи свої рани.

Коментарі (2)
  1. Imcudustflex17.05.2024
    Завітав на цю сторінку випадково, і одразу відчув, як "Зціляю свої рани забуду що між нами" від YURIANNA проникла в саме серце. Мелодія така ніжна, що допомагає відволіктися від всього та розслабитися, а текст наче створений для мого не впевненого настрою. Дуже цікава знахідка, точно слухатиму ще
  2. Iztidesprigh2.05.2024
    Як весело, що можна прослухати пісню "Зціляю свої рани забуду що між нами" від YURIANNA! Це як звучання оптимізму у серці нервозного песиміста. Ірраціонально, але занадто чарівно, щоб відмовитися
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!