YuriannaІз Свого Серця Я Стираю Всі Слова Які Ти Мені Казав

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Із Свого Серця Я Стираю Всі Слова Які Ти Мені Казав

У пісні "Із свого серця я стираю всі слова, які ти мені казав" української співачки YURIANNA йдеться про болісний розрив і процес самозцілення після втрати кохання. Автор пісні ділиться своїм досвідом переоцінки відносин, в яких слова не відповідали справжнім почуттям. Вона визнає свою наївність і помилку, довірившись словам, які насправді були пустими і не несли в собі істинної любові.

В основі лірики лежить осмислення того, як легко можна помилитися, побачивши в іншій людині обіцянку щастя, яка на ділі виявилася ілюзією. Співачка описує своє розчарування та біль від усвідомлення, що її почуття були використані. Вона розповідає про своє рішення "стирати" з серця всі слова і обіцянки, які їй дарували, визнаючи, що це була лише гра, а не справжні емоції.

Завершується пісня висловленням надії та відновлення. Автор демонструє силу духу і волю до життя без того, хто приніс їй біль. Вона говорить про час, який загоїть рани, і про власне бажання зцілити свої рани, забути минуле і покласти кінець цій драмі. Це пісня про важливість самоповаги, процес самозцілення та здатність рухатися вперед після розчарувань у стосунках.

Коментарі (4)
  1. Telebiber18.06.2024
    Я очікувала знайти в цій пісні щось більше, ніж просто слова. Замість цього я відчуваю лише роздратування. Раціонально кажучи, це точно не мій стиль музики. Час стирати не тільки слова, але й спогади про це. Моя енергія заслуговує кращого!
  2. Raisidonla26.05.2024
    Оце так пісня! Вона наче написана для мене! Неймовірна мелодія і слова, що пронизують до глибини душі. Не можу дочекатися, щоб скачати і слухати знову і знову. Спасибі, YURIANNA, за таку емоційну бомбу!
  3. Indestulap17.05.2024
    Ця мелодія наче тихий шепіт, який огортає серце і заспокоює душу. Відчуваю себе у безпеці, наче під надійним захистом, але водночас уражена несподіваною ніжністю та чуттєвістю. Кожна нота – це промінчик світла у темряві, що розсіює страх і дарує спокій. Дивовижна композиція, яка залишає по собі відчуття внутрішньої гармонії.
  4. Nihitmywa17.04.2024
    Ця пісня просто запалює! Вона ніби викачує зі мною весь негатив і залишає лише позитивні емоції. YURIANNA вміє торкатися душі своїм голосом. За кожним словом відчувається сила і щирість! Неймовірно вдячна за таку музику, що надихає і мотивує рухатись вперед
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!