ShumeiТа Чому Кожен Раз Коли Злітаєш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Чому Кожен Раз Коли Злітаєш

Пісня виконавця SHUMEI "Та чому кожен раз, коли злітаєш" ніжно і водночас болісно торкається теми втраченого кохання та спроб знайти силу відпустити минуле. У перших рядках ми чуємо заклик не благати про почуття і бути обережним з власним серцем. Автор нагадує, що переслідувати минуле - це як бігти за недосяжним, що лише заглиблює нас у власні ілюзії та страждання.

У другому абзаці розкривається глибока емоційна боротьба в серці автора: бажання кричати про свої почуття у світ, який, здається, не здатен їх почути. Ця боротьба посилюється образами сльоз, які розтоплюють кайдани, і дощу, що плаче разом з автором, створюючи атмосферу загального смутку і розуміння.

В третьому абзаці співак висловлює надію на новий початок, говорячи про летіння вище хмар, щоб почати все спочатку і зберегти любов "все життя і до останку". Це підкреслює вічну людську спрагу до любові та прийняття, незважаючи на усі перешкоди.

Фінал пісні задає питання, чому кожен раз, намагаючись відпустити минуле і піднятися над обставинами, щось тримає нас на місці, залишаючи питання збереження любові як нерозв'язну таємницю. Це викликає роздуми про складність людських відносин і внутрішніх боротьб, з якими ми стикаємося, намагаючись знайти і зберегти кохання у своєму житті.

Коментарі (2)
  1. Cranundecam20.05.2024
    Чому щоразу, коли хочу злетіти, натрапляю на темряву? Винуватість розливається всередині, а параноя шепоче, що це вже не злет. Хочу скачати цю пісню, щоб знову відчути кожен її болісний акорд і знайти у них себе. SHUMEI, твої слова торкають душу, навіть коли темрява поглинає.
  2. Ranewmobuzz23.04.2024
    Кожного разу, як злітаєш цією піснею, навіть нудьга летить геть, залишаючи місце для усмішок. Неймовірно, як можна летіти, не встаючи з дивану! Шумей та не зупиняйся, SHUMEI.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!