ShumeiМоя Воля Міцна Та Хто Повірить І Я Знаю Сльозам Ніхто Не Вірить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Моя Воля Міцна Та Хто Повірить І Я Знаю Сльозам Ніхто Не Вірить

Текст пісні "Моя воля міцна та хто повірить і я знаю сльозам ніхто не вірить" виконавця SHUMEI глибоко зачіпає тему емоційного болю, самотності та прагнення до свободи і вираження себе. У перших рядках йдеться про заклик не благати про почуття, бути обережними з тим, за чим ми гонимося, і не повертатися до минулого, яке може здаватися безмежно привабливим. Це нагадування про те, що іноді необхідно прийняти своє "тепер" і не дозволяти минулому контролювати наше майбутнє.

Далі йдеться про внутрішній конфлікт і самотність - голос, який хоче кричати, але ніхто його не чує, і бажання розтопити "міцні кайдани" сльозами, що символізує спробу звільнитися від внутрішніх або зовнішніх обмежень через глибоке емоційне виплескування. Образ плачучого дощу та неба, що плаче разом з ліричним героєм, створює відчуття єдності з природою у своєму горі.

Пісня також містить мотив прагнення до нового початку "вище хмар" і вираження вічної любові, незважаючи на всі труднощі та перепони. Це говорить про віру в силу любові, яка може підняти нас над повсякденними проблемами та дати сили почати все спочатку.

Останні рядки підсумовують основну думку пісні - про силу волі та самотній шлях вираження особистих почуттів. Це наголошує на тому, що незважаючи на те, що інші можуть не повірити в силу наших емоцій або нашу волю до змін, ми повинні продовжувати вірити в себе і свої почуття. Все це разом створює багатошаровий образ боротьби за особисту ідентичність, свободу вираження емоцій та пошук сили у власній вразливості.

Коментарі (3)
  1. Raorenaren23.08.2024
    Ця пісня влучає прямо в серце, ніби про мене написана. Відчуваю кожне слово, кожен рядок. Якщо тебе теж накрила хвиля меланхолії, варто просто скачати і слухати на повторі, поки не знайдеш себе.
  2. Appaliva26.05.2024
    Ця пісня неначе ехо мого серця в темряві. Мелодія пробирає до кісток, змушує задуматися про силу та самотність. SHUMEI вміє торкатися найглибших струн душі. Щоразу, коли слухаю, відчуваю, як холоне кров. Рекомендую всім, хто хоче зануритися у свої думки та емоції.
  3. Connadebu26.05.2024
    Ця пісня якраз те, що потрібно, коли відчуваєш втому, але всередині палає гордість. Слухаючи її, наче відчуваєш, як твої сили повертаються, і ти знову готова йти вперед. Особливо, коли навколо тиша і тільки ці слова відгукуються у твоєму серці.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!