ShumeiВище Хмар Злечу Щоб Почати Все Спочатку

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вище Хмар Злечу Щоб Почати Все Спочатку

Текст пісні "Вище хмар злечу щоб почати все спочатку" відображає глибокі почуття та досвід персонажа, який бореться зі своїми внутрішніми переживаннями та спогадами. Він закликає не благати про почуття та бути обережними з тим, що вже минуло, наголошуючи на неможливості повернення до вчорашнього дня. Образ тіні, яку затушовують до міліметра, і заклик бігти у свої "тенета" підкреслюють спроби персонажа сховатися або уникнути своїх проблем, але водночас існує глибоке бажання бути почутим, попри те, що "ніхто не чує".

Основний рефрен пісні виражає безмежну любов та бажання почати все спочатку, "вище хмар". Це говорить про надію та прагнення до вищих ідеалів, до нового життя, де можливо зберегти та оновити втрачені почуття. Водночас, згадка про те, що при спробах "злітати", щось утримує персонажа "і ти не знаєш", натякає на внутрішні або зовнішні обмеження, які перешкоджають досягненню цієї мети.

У подальших рядках знову з'являється мотив нерозуміння та відсутності віри з боку оточення, що посилюється фразами "серце хоче кричати, ніхто не чує" та "моя воля міцна, та хто повірить". Це відображає глибоку самотність персонажа та його розчарування у спробах знайти взаєморозуміння та підтримку.

У цілому, пісня є виразом глибоких емоцій та роздумів про любов, втрату, самотність та бажання змінити своє життя, незважаючи на бар'єри та нерозуміння з боку оточення. Вона закликає до сили волі та надії, нагадуючи про значення особистого голосу та відданості почуттям "все життя і до останку".

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!