Михайло ГрицканТа Тільки Не До Них Тепер Мені

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Тільки Не До Них Тепер Мені

Пісня "Та тільки не до них тепер мені" виконавця Михайло Грицкан обертається навколо глибоких емоцій і прихильності, яку автор відчуває до однієї особливої людини. У першому куплеті він висловлює бажання бути поруч з коханою, порівнюючи своє прагнення з літаком, який легко і впевнено летить до неї. Ця метафора підкреслює легкість і невимушеність його почуттів, а також незламну впевненість у своїх намірах.

У другому куплеті піднімається тема унікальності та ексклюзивності цих почуттів. Автор говорить про багатство жіночої краси у світі, але наголошує, що його увага і інтерес прикуті виключно до коханої. Згадка про зірки, які гаснуть перед вогнями її очей, вказує на неперевершену красу та значущість цієї жінки в його житті.

Третій куплет розкриває образ автора як льотчика, що управляє своїм літаком (метафора його життя та почуттів) з надійністю та рішучістю. Він названий "божевільним льотчиком", що може символізувати сміливість, з якою він йде на ризик заради своєї коханої, не зважаючи на можливі труднощі. Фраза "ти дозволь посадку і ми будем разом" символічно виражає прагнення знайти спільне майбутнє та стабільність у відносинах.

В цілому, пісня відображає глибоку прив'язаність та любов автора, його готовність долати будь-які перешкоди на шляху до обраної серцем людини. Метафора політу літака слугує яскравим зображенням цієї подорожі – повної викликів, але водночас неймовірно прекрасної та змістовної.

Коментарі (1)
  1. Lernperpichar2.05.2024
    Кожна нота в цій пісні як крихітка істини. Заслухався, забув про голод, і навіть енергія знайшла правильний напрямок. Михайло, ви даруєте не просто музику, а моменти життя! Слухати і переслухати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!