KrutьТи Просто Казав Повір Мені Хоч Віра Трималась

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Просто Казав Повір Мені Хоч Віра Трималась

Ця пісня відображає глибокі емоційні переживання людини, яка знаходиться у складних відносинах. У перших рядках ми бачимо образ, що метафорично висловлює біль втрати і прохання приховати сліди цієї болі, які символізуються через "сховане тіло" і "серце під чорним плащем". Це може вказувати на спробу захистити свої почуття або особистісну сутність від додаткових ран.

Далі пісня занурює нас у світ спільних мрій та сподівань, де ліричні герої порівнюють себе з птахами, що мають лише одне крило, але все одно намагаються летіти. Це символізує спільні зусилля, необхідні для подолання труднощів у стосунках, наголошуючи на важливості віри один в одного, незважаючи на всі перепони.

В середині пісні ми відчуваємо внутрішню самотність та роздуми про сенс спільного часу, що витрачається, та взаємоприйняття. Згадується метафора кави, яка прилипла до плити, символізуючи можливо звичні, але незручні аспекти їхніх взаємин, що викликають сумніви в прийнятності один для одного.

Заключні частини пісні повертають нас до теми віри та необхідності чути та розуміти одне одного, навіть коли спілкування здається складним. Ліричний герой висловлює бажання, щоб цього разу їхні слова не були сприйняті як порожнеча, але що залишилася хоча б крихітна надія на збереження їхніх стосунків, символізована через прохання "лишися для нас".

Коментарі (6)
  1. Matitemill18.06.2024
    Це як потрапити у світ, де емоції переливаються через край і кожне слово пронизане справжньою магією. Відчуваю, що душа просто розквітає від цієї мелодії. Щоранку тепер буду прокидатися з думкою, що життя прекрасне!
  2. Prodicleshay14.06.2024
    Тут надибала пісню "Ти просто казав повір мені хоч віра трималась" від KRUTЬ і не знала, чого очікувати. Спочатку була нервова, бо навколо стільки шуму, але ця мелодія якось так несподівано захопила і зачарувала! Не вірила, що музика може так витягти з сірих буднів. Дослухала до кінця і тепер не можу перестати про неї думати. Певно, варто іноді довіряти і вірити, навіть коли тримаєшся на останньому диханні.
  3. Viewagimi6.06.2024
    Ніколи не думав, що зможу так відчути кожне слово. Пісня "Ти просто казав повір мені хоч віра трималась" від KRUTЬ стала моєю музичною медитацією, що пробудила в мені давно забуті емоції. Мелодія, що тримає і надихає, навіть коли весь світ здається байдужим. Слухаю і відчуваю, як танцює моя душа. Дякую, KRUTЬ, за цей момент!
  4. Abneconcons29.05.2024
    Навіть безкоштовне скачування цієї пісні не виправдовує втрачений час. "Ти просто казав повір мені" - це лише порожні слова, які тільки поглиблюють мій внутрішній конфлікт і відчуття відрази. Цей трек - суцільне розчарування.
  5. Iklirosu28.05.2024
    Ця пісня від KRUTЬ ніби стосується кожного, бо коли віра тримається на чесних словах, це відгукується в серці. Відчуйте справжню магію музики!
  6. Priccennapac24.04.2024
    Ця пісня - як міст через темні води сумнівів. KRUTЬ зумів донести важливість віри одне в одного через красу музики і слова. Відчуваєш кожен акорд у серці. Дивовижно, як пісня може бути такою потужною і в той же час легкою. Прекрасна робота
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!