MaeveСвітом Керують Гроші Без Шансу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Світом Керують Гроші Без Шансу

Текст пісні "Світом керують гроші" виконавця MAEVE висвітлює глибокі рефлексії про справжню цінність людини та поверховість суспільних цінностей, які надають перевагу матеріальному над духовним. Автор пісні заявляє про свою відмінність від більшості, акцентуючи на важливості внутрішнього світу, а не зовнішньої привабливості чи фінансового стану. Це виявляється в її баченні краси в душі, а не в грошах, і в пошуку правди серед повсюдної брехні.

У пісні порушується тема невідповідності між справжніми цінностями та тим, що суспільство вважає важливим. Лірична героїня відчуває себе інакшою, ніж більшість, оскільки її цінності не засновані на матеріальному. Вона прагне щирості у відносинах та вважає, що справжнє почуття не можна купити чи продати. Це відображається у її ставленні до любові, яку вона "ховає в клавішах", символізуючи її нематеріальну природу.

На завершення, пісня звертається до універсальної істини про тимчасовість матеріальних благ і пустоту життя, побудованого на них. "Не кажи, що вибирав не за красу, Я в наявність совісті не вірю. Світом керують гроші? Без шансу. Та який з них сенс в могилі?" - ці рядки підкреслюють марність гонитви за грошима та зовнішньою привабливістю, запитуючи про справжній сенс життя за межами матеріального світу. Пісня закликає слухача задуматися над власними життєвими пріоритетами та цінностями.

Коментарі (3)
  1. Sitipahea14.08.2024
    В цьому світі гроші диктують свої умови, але ця пісня нагадує, що справжні цінності не купиш. Ідеально для тих, хто хоче задуматися і водночас розслабитися. Не пропусти можливість скачати і поринути в глибокі роздуми.
  2. Niacasarwert18.06.2024
    Цікаво, чи є спосіб, щоб у мене після прослуховування не почало свербіти все тіло? Пісня точно з розряду тих, які відганяють мене від бажання включити музику ще раз. І якщо у тебе є надія знайти тут щось надихаюче, то краще заощадь свій час. Нервовий стан і так на межі, тому краще не випробовувати долю!
  3. Masonodisg2.05.2024
    Ця пісня - мов дзеркало, що відображає вічну боротьбу душі та капіталу. Звуки та слова переплітаються, немов танець у світлі й тіні, де кожен крок - це крок у невідоме. "Світом керують гроші Без шансу" - мелодія, що закликає нас замислитися про суть існування, про те, хто ми й що ми можемо стати. У цьому морі звуків та почуттів, ми, як слухачі, відчуваємо себе часткою чогось більшого, щось, що перетинає межі звичайного та відкриває двері у світ фантазії. Нехай ця мелодія стане вітром, що розвіє усі турботи та відкриє двері до нових горизонтів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!