Мюслі Ua, Misha ScorpionТам Де Було Життя То Вже Немає Там У Окопах Брат Мій Помирає

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Там Де Було Життя То Вже Немає Там У Окопах Брат Мій Помирає

Пісня "Там, де було життя, то вже немає" виконавців МЮСЛІ UA, Misha Scorpion глибоко і болісно занурює слухача у реальності війни, передаючи важкі випробування, через які проходять люди, опинившись на лінії фронту. Вона розкриває жахіття воєнних дій, де кожен день виживання - це боротьба, де земля горить, а смерть стає постійним супутником. Ліричний герой описує втрачені життя, руйнування, голод і безсоння, які стають невід'ємною частиною існування в зоні бойових дій.

Пісня передає емоційний біль втрати близьких, коли "у окопах брат мій помирає", виражаючи безмежну тугу та смуток за тими, хто віддав своє життя за мир і свободу. Це трагічне відображення жорстокої реальності, де кожен день може стати останнім.

Проте, навіть у таких умовах, пісня несе в собі зерно надії та віри в майбутнє. "Там, ще залишилась крапля надії, там, ще живі в думках майбутні мрії" - ці рядки символізують нескореність духу людини, яка бореться за свою землю і вірує в перемогу добра над злом. Ця пісня є вшануванням мужності та героїзму тих, хто стоїть на захисті своєї країни, нагадуванням про ціну свободи та мирного життя.

Коментарі (5)
  1. Yzcoslisub16.08.2024
    Вразило контрастом між очікуваним і почутим. Слова зачепили, викликаючи складні думки. Залишилося багато запитань без відповідей...
  2. Trascepsari24.05.2024
    Ця мелодія зворушує до глибини душі, відкриває очі на важливі речі та пробуджує справжні емоції. Кожна нота наче дотик до серця, а слова змушують задуматися про те, що дійсно важливо. Прослухавши цю пісню, відчуваєш невимовний біль і гордість одночасно. Обов'язково до прослуховування!
  3. Biomehame19.05.2024
    Ця мелодія пробуджує спогади про минуле, таке болісне, але водночас дороге серцю. Слова глибоко врізаються в душу, а голос виконавця передає всю тугу та збудження від пережитих подій. Неможливо слухати байдуже, кожна нота змушує серце битись швидше, наповнюючи його сумом та ностальгією. Тут, у музиці, відчувається справжня сила емоцій.
  4. Hedriamiti17.05.2024
    Не можу зосередитись на роботі через цю пісню, вона звучить так, наче була написана для іншої епохи. Скачаю, щоб швидше забути її, ніж слухати знову.
  5. Nombstetarthrow23.04.2024
    Ця пісня - як зріз реальності, що б'є прямо в серце. Голоси МЮСЛІ UA та Misha Scorpion передають всю глибину болю і надії, що переплелися в кожному слові. Втрачаючи дух, але не віру. Дякую за таке пісенне втілення справжніх почуттів.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!