Тіна КарольЗемля Іде З Під Моїх Ніг

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Земля Іде З Під Моїх Ніг

У пісні "Земля іде з-під моїх ніг" Тіни Кароль розкривається глибока емоційна історія, заснована на суперечливих почуттях кохання, спокуси та можливої зради. Лірична героїня висловлює свої сумніви щодо вірності коханої особи, але водночас показує своє глибоке бажання відчути їхню близькість, незважаючи на можливі наслідки. Ця внутрішня боротьба між розумом та серцем, між бажанням відчути любов у всій її повноті та страхом бути зраненою, пронизує весь текст пісні.

Образи "наївних метеликів", що летять на вогники, символізують крихкість та вразливість почуттів героїні, її готовність ризикувати заради моментів щастя. Водночас, використання метафори "отрута" і "фатальна спокуса" вказує на потенційно руйнівний вплив цих почуттів на її життя. Вона свідома ризику, але не може чи не хоче втекти від нього, адже бажання "відчути" переважає будь-які побоювання.

Фраза "Земля іде з-під моїх ніг" метафорично передає втрату ґрунту під ногами, відчуття нестабільності та падіння у вир страстей, яке може бути одночасно і захоплюючим, і лякаючим. Це почуття повної зануреності у відносини, де кожен момент наповнений інтенсивними емоціями, що не залишають місця для раціональності.

Таким чином, пісня Тіни Кароль є виразом глибоких і складних почуттів, які виникають на межі між бажанням близькості та страхом перед можливою зрадою. Це роздуми про вразливість любові, її здатність надавати силу та одночасно робити беззахисними перед обличчям невизначеності та ризику.

Коментарі (3)
  1. Ominycco15.05.2024
    Щойно відкрив для себе цей трек, і він точно змусив мене забути про всі тривоги. Ця мелодія ніби витягує мене з реальності, додаючи легкості і занурюючи в глибокі роздуми. Фантастично, коли музика має таку силу! Чудова робота.
  2. Ucasadar7.05.2024
    Кожен раз, коли слухаю "Земля іде з під моїх ніг", відчуваю, як наповнююсь енергією і натхненням. Не можу не скачати цю пісню, щоб завжди мати можливість зануритися у цей чарівний світ Тіни Кароль, навіть коли зовні сіра погода або коли на душі трохи сумно. Музика справді може творити чудеса! Скачаю і буду слухати на репіт
  3. Xychsitensu4.05.2024
    Відчуваю, як цей трек забирає твердий грунт спід ніг, занурюючи в емоційний вир. Неймовірно сильні слова і мелодія, що розпалюють серце та розбурхують думки. Музика, що залишає відбиток
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!