MelovinНе Можу В Це Повірити Але Знов На Ті Ж Самі Граблі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Можу В Це Повірити Але Знов На Ті Ж Самі Граблі

Пісня "Не можу в це повірити, але знов на ті ж самі граблі" виконавця MELOVIN занурює слухача в глибокі роздуми про повторюваність життєвих помилок та важкість їх усвідомлення. Ліричний герой висловлює свою безпорадність перед обличчям звичних життєвих сценаріїв, коли, попри всі попередження та поради друзів, він знову і знову потрапляє в одні й ті ж ситуації, які приносять біль.

У першій частині тексту акцент робиться на спробах оточуючих направити героя на правильний шлях, "взувати педалі" та не здаватися перед обличчям проблем. Однак, глибокі емоційні переживання та внутрішні конфлікти змушують його ігнорувати ці поради, підкреслюючи свою уразливість і схильність до самообману.

Повторення фрази "Один не один" відображає внутрішню розриваність героя, його боротьбу з самотністю та неможливість знайти спокій. Заклики закривати очі і не говорити нічого підкреслюють бажання втекти від реальності, замкнутись у собі, відмовитись від спілкування та пошуку виходу.

У пісні звучить надія на зміни, на вихід з вічного кола помилок, але, як зазначено в тексті, це не відбудеться "в цій пісні". Це вказує на продовження боротьби, на пошук сил та рішень, які зможуть допомогти герою вийти з циклу повторень і знайти свій шлях до самопізнання та щастя. Слова пісні резонують з внутрішнім світом багатьох, хто знаходиться в пошуках себе, своєї дороги, намагаючись не повторювати помилок минулого.

Коментарі (5)
  1. Czynchaphice28.05.2024
    Чесно кажучи, ця пісня зовсім не зачепила. Можливо, це через мій нинішній настрій, але я не відчув ніякої емоції. Сподіваюсь, інші знайдуть у ній щось особливе для себе. А я поки що шукаю щось інше, що допоможе розслабитись.
  2. Ghazininbe27.05.2024
    Ця мелодія - справжня подорож крізь душу та час. Кожна нота, кожен звук змушують задуматися та відчути щось більше. Просто неможливо не відчути себе частиною цієї музичної історії. Відчуваю гордість за те, що маю можливість слухати такі твори. Вражає до глибини. Рекомендую всім, хто шукає щось більше, ніж просто музику.
  3. Ficasgolfnen15.05.2024
    Весь світ — сцена, і знову я актор, який наступив на старі граблі. Ця пісня від MELOVIN як крик душі, що лунає глибоко в мені. Сумно, що це знову сталося, але як безмежно піднімає настрій ця мелодія! Щось між смутком і ейфорією, дякую, що допомагаєш переживати це
  4. Vaujourlala15.05.2024
    Як виявляється, в повсякденних піснях теж знайдеш відображення своїх похибок. І знову ця ностальгія по старих помилках лунає у кожній ноті. Справді, хто з нас безгрішний і не повторював тих же помилок? Але як мелодично це звучить, коли виражено через музику!
  5. Unlobenho4.04.2024
    Як завжди, MELOVIN має талант зачіпати за живе. "Не можу в це повірити але знов на ті ж самі граблі" - це не просто пісня, а крик душі на повторі. Кожен раз, слухаючи, здається, що це моя власна історія. Вражаюча здатність перетворити банальність на щось оригінальне і близьке кожному. Поки що голодний до нових вражень і трохи песимістично налаштований щодо майбутнього, але ця мелодія змушує мене відчути, що не все так погано. Це як диво, яке повторюється кожного разу, коли наступаєш на ті ж самі граблі. Чудова робота, MELOVIN! Ти знову довів, що музика - це магія, здатна змінювати стан і думки.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!