GoaТа Й Засміялася Вийшла Мати Воду Брати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Й Засміялася Вийшла Мати Воду Брати

У цій пісні йдеться про молоду дівчину, яка родилася в середу, і за повір'ями, це вважається поганим знаком. Проте, її ставлення до власної долі і вибору життєвого шляху відрізняється від прийнятих у суспільстві норм. Вона відкидає ідею виходу заміж за багатого чоловіка, адже для неї важливіші справжні почуття та прості людські радості, ніж матеріальне багатство.

Пісня розкриває діалог між дівчиною та її матір'ю, де мати намагається зрозуміти, чому її донька сміється, і чи не приховує вона своїх почуттів до когось. Дівчина, з свого боку, висловлює свою незалежність і відмову від стереотипів, виражаючи готовність чекати на коханого, навіть коли він далеко.

Також в тексті йдеться про багатого чоловіка, який намагається завоювати серце дівчини, обіцяючи їй розкоші та багатство. Але дівчина відповідає йому відмовою, підкреслюючи, що не готова віддати своє серце за матеріальні блага.

У фіналі пісні дівчина знову згадує про своє народження в середу і про пророцтва невдачі, але вона ставиться до цього з оптимізмом. Вона відпускає своє горе і біду за синє море, символічно позбавляючись від негативних емоцій і страхів. Це підкреслює її силу духу та впевненість у власних рішеннях, незважаючи на зовнішні обставини та думки інших. Її вибір – це підтримка власної ідентичності і віри в щире кохання, а не просте слідування соціальним очікуванням.

Коментарі (7)
  1. Hodibuse23.08.2024
    Щось у цій мелодії таке, що торкається найглибших струн душі. Мимоволі виникає бажання зупинитися і замислитися над тим, що приховано за звичними ритмами буденності. Ця музика – наче дзеркало, в якому відображаються твої приховані думки та переживання. Вона пробуджує напруження, наче пробудження перед бурею, змушує шукати відповіді на питання, які давно залишалися без уваги. Неймовірно.
  2. Ciojiwardso16.06.2024
    Вийшов на сайт скачати цю пісню, але відразу згадав, що краще послухати тишу. Сиджу, скучаю, і навіть така енергійна композиція не здатна розбудити мій інтерес. Розслаблений на всі сто, відкладаю це завантаження на невизначений час.
  3. Eniltomi31.05.2024
    Ця пісня - як глибокий вдих свіжого повітря на світанку. Відчуття легкості переплітається з енергією, що піднімає з самого серця. Попри мою постійну тривогу, мелодія нагадала мені про прості радощі життя. GoA знає, як пробудити спогади і одночасно зцілити душу. Обов'язково до прослуховування!
  4. Izsculsilra23.05.2024
    Я в захваті від цієї мелодії, її ритми ніби розчиняють у собі. Вона наповнює кожну клітинку тіла спокоєм і змушує забути про все навколо. Ідеальний саундтрек для моментів споглядання і внутрішньої гармонії. Рекомендую послухати!
  5. Wayprakedme21.05.2024
    Як це взагалі можливо? GoA вирішили зробити щось настільки дивне, що важко уявити. Мене розриває від озадаченості і відрази водночас. Це просто якийсь сюрреалістичний кошмар! Як можна таке слухати? Краще вже залишитися в тиші. Друзі, не повторюйте моєї помилки, збережіть свої вуха!
  6. Omlekimen9.05.2024
    Свіжа вода з джерела народної музики, що живить душу. В кожному акорді - краплина сміху, в кожній ноті - ехо давніх історій. Слухаю і відчуваю, як серце наповнюється теплом і спокоєм. Це справжнє мистецтво
  7. Smalracopes8.05.2024
    Нарешті трек, який змусив мене забути про все на світі. Це мелодія заряджає енергією кожного разу, як слухаю. Вражаюче, як щось таке просте може бути настільки магнетичним і хвилюючим! Передаю аплодисменти тим, хто створив це диво! Як вони це роблять? Неймовірно! Цікаво, скільки ще скарбів приховано в їхньому репертуарі? Чекаю на кожну новинку! Це точно поповнює мій плейлист на довго. Bravo
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!