GoaЯ Ж Тобі Серденько Не Продавала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Ж Тобі Серденько Не Продавала

Пісня "Я ж тобі серденько не продавала" у виконанні Go_A розповідає про молоду українську дівчину, яка роздумує про своє кохання та життєві пріоритети. Спочатку вона говорить про народження в середу, яке за повір'ями вважається недобрим знаменням, але водночас заявляє про свою незалежність та небажання виходити заміж за багатого через його життєвий стиль, який їй не підходить.

Далі пісня змальовує картину, де мати здогадується про почуття доньки, спостерігаючи за її поведінкою. Дівчина приховує свої емоції, але водночас чекає на свого коханого, для якого вишила сорочку, символізуючи свою любов та вірність.

Описуючи листи від багатого шанувальника, який пропонує їй матеріальні блага, героїня рішуче відхиляє його пропозиції, підкреслюючи, що її серце не продається за матеріальні цінності. Вона стоїть на тому, що не хоче їхати "в чужі сторононьки", бо її серце належить іншому.

Пісня закінчується роздумами про силу кохання та незламність духу дівчини, яка, незважаючи на всі негаразди та попередження, віддає перевагу справжньому почуттю перед матеріальними благами. Вона випускає своє "горе" за синє море, символічно позбавляючись від негативних емоцій та випробувань, залишаючись вірною своїм почуттям і вибору серця. Така пісня відображає ідеали любові, вірності та самодостатності, цінні в українській культурі.

Коментарі (4)
  1. Thiepsychpayhar15.06.2024
    Ця мелодія відчувається, як ніжний дотик до глибин душі, залишаючи відтінок смутку, але водночас даруючи дивовижне відчуття спокою. Слухаючи її, забуваєш про всі турботи і віддаєшся потоку почуттів. Музика, яка допомагає знайти мир у серці.
  2. Leuwebmoter13.06.2024
    Такий трек ніби створений для тих моментів, коли ти лежиш на дивані, слухаєш гучну музику, і відчуваєш, як ревнощі м'яко охоплюють твоє серце, але ти все одно розслаблена. Це просто магія!
  3. Dustcrowcharti20.05.2024
    Зайшов сюди в пошуках чогось нового, а знайшов справжню музичну перлину! Ці ритми ніби візерунки на килимі - яскраві та захопливі, прямо в саме серце б'ють. Неочікувано, але приємно відкрив для себе, хочеться слухати знов і знов, ніби намагаєшся розгадати особливу таємницю між рядками. Така мелодія, що викликає внутрішній шторм, але і спокій одночасно. Рекомендую всім, хто хоче пережити щось особливе!
  4. Nuanminulub4.04.2024
    Всі кажуть "кохання продати не можна", але коли слухаєш цю пісню, здається, що вона вкрала саме серденько. Не продавала, так, але забрала без спиту. І зараз воно, мабуть, бігає десь між акордами GoA, шукаючи дорогу назад. Але чи хоче воно повертатися? З такою мелодією... можливо, і ні. Іронія долі в тому, що пісня про втрачене, але слухаючи її, знаходиш частинку себе. Монотонність? Можливо. Але в цій монотонності - весь спектр емоцій, які я намагаюсь втекти від себе самого. Життя - це не про втрати, це про те, що ми знаходимо між рядками і нотами. GoA, ви робите це вміло. Так тримати!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!