BalsamТам Над Руїнами Піднімемо Стяг Сонце Благаю Нам Душі Зігрій

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Там Над Руїнами Піднімемо Стяг Сонце Благаю Нам Душі Зігрій

Текст пісні висвітлює глибокі та емоційні відчуття, пов’язані з війною та її впливом на людські долі. Початкові рядки "Останній вагон, за вікном міняється погода, не міняється нутро" можуть символізувати незмінність внутрішнього стану людини у контексті змін, що відбуваються навколо, особливо під час військових конфліктів.

"Останній патрон - не вагайся брате Ти стріляй прямо в упор" говорить про жертовність та готовність захищати свої переконання та близьких до останнього. Це підкреслює важливість мужності та рішучості у критичних ситуаціях.

Далі пісня звертається до мотивів самопізнання та роздумів про сенс життя і смерті: "Дим, пил Я солдат Погляд у небо - там надії зоря Де ти? Мій брат". Ці рядки відображають почуття самотності, відваги та пошуку підтримки серед тих, хто поруч, навіть у найважчі моменти.

В пісні порушується питання вартості людського життя та моральних виборів, які людям доводиться робити. "Хто ми насправді, люди, чи стадо? Хто тут на ставках? Де шукать правду?" - ці рядки спонукають до роздумів про індивідуальність та колективізм, про пошук істини у світі, де існують різні точки зору та інтереси.

Останні рядки "Там, над руїнами піднімемо стяг Сонце, благаю, нам душі зігрій" несуть у собі надію на відновлення, на новий початок після руйнацій війни. Вони символізують віру в світле майбутнє та бажання жити далі, незважаючи на всі випробування. Пісня закликає до єдності, сили духу та відданості своїм ідеалам.

Коментарі (3)
  1. Mawebkeni16.06.2024
    Ця пісня зачепила мене до глибини душі. Наче ковток свіжого повітря серед буденних руїн. BALSAM точно знають, як зігріти серце, навіть коли воно сповнене розчарування. Слухайте і відчувайте!
  2. Izofprisor26.05.2024
    Дивно, як музика здатна змінювати внутрішній стан, навіть коли світ здається холодним і байдужим. Відчувається, ніби мелодія пробуджує щось глибоко всередині, змушує задуматись про важливе. Можливо, це саме те, що потрібно зараз. Спробую послухати.
  3. Beachfvebirjai14.05.2024
    Ця пісня "Там над руїнами піднімемо стяг сонце благаю нам душі зігрій" від BALSAM ідеально підходить для тих моментів, коли хочеться просто розслабитися і відчути спокій. Я в апатичному настрої, але мелодія і слова ніби обіймають душу. Раджу всім скачати і зануритися у цей настрій
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!