AviatorОбманути Час Десь З За Океану

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Обманути Час Десь З За Океану

Пісня "Обманути час" виконавця AVIATOR торкається теми розлуки та надії на возз'єднання. Ліричний герой висловлює глибокий смуток через відстань, що розділяє його з коханою особою, але разом з тим зберігає непохитну віру в їхнє майбутнє возз'єднання. Він згадує про щастя, яке ніби ховається в середині зими, символізуючи холод та самотність, які вони обидва відчувають, перебуваючи на відстані один від одного.

Головний мотив пісні - це заклик до коханої повернутися, не дивлячись на всі перепони. Ліричний герой обіцяє чекати і вірити в повернення, незалежно від погодних умов чи емоційного стану, символічно зображеного через зливу в серці та холодний сніг в душі. Використання образів паперового птаха та вирію підкреслює легкість та невловимість мрій про возз'єднання, а також глибоку віру в те, що кохання здатне подолати будь-які відстані та перешкоди.

Пісня закінчується на позитивній ноті, з верою в те, що кохання може "обманути час" і долати будь-які відстані. Ліричний герой чекає на листа з-за океану, який стане символом надії на майбутнє возз'єднання. Це пісня про віру, надію і безмежну любов, яка здатна перемогти час і простір.

Коментарі (1)
  1. Quartainetic25.05.2024
    Думки плутаються, а мелодія AVIATOR розриває на частини. "Обманути час десь з за океану" - немов дзеркало моєї душі, роздроблене і нескінченне. Кожна нота - виклик, кожен рядок - бунт проти реальності. Дивлюсь у вікно, і бачу небо, яке не зможу дістати. Але ця пісня дозволяє хоча б мріяти про це.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!