KindratМоже Не Завжди Веду Себе Ввічливо

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Може Не Завжди Веду Себе Ввічливо

Пісня виконавця KINDRAT "Може не завжди веду себе ввічливо" відкриває перед слухачем картину глибоких почуттів і прихильності, що витає між закоханими. У перших рядках автор обіцяє подолати будь-які перешкоди, навіть якщо це потребує "допливти до душі" коханої, що символізує готовність боротися за своє кохання в умовах непростих життєвих обставин.

Описуючи свої почуття, автор пісні говорить про те, що він готовий "загорнути кохану у вірші" і зберегти її "поцілунок на пам'ять", що вказує на важливість збереження ніжних та світлих моментів у відносинах. Висловлювання "я заберу тебе і не віддам" підкреслює непохитність його намірів бути поруч з коханою, незважаючи на будь-які випробування.

У пісні також присутня ідея вічної вірності та підтримки, оскільки автор обіцяє "тримати руку вічно", навіть коли обставини вимагають зусиль та терпіння. Фраза "може не завжди веду себе ввічливо" відображає людську неідеальність та визнання автором власних недоліків, проте підкреслює його щирість і відданість коханій.

Наостанок, автор виражає впевненість у тому, що жодні відстані не стануть на заваді їхнім почуттям, обіцяючи привезти "цілий камаз букетів", що символізує готовність робити грандіозні вчинки заради коханої. Ця пісня є виразом безмежної любові, що не знає перешкод, та готовності боротися за своє щастя незважаючи на все.

Коментарі (3)
  1. Isreitara16.06.2024
    Пісня "Може не завжди веду себе ввічливо" від KINDRAT – це справжній кольоровий вибух емоцій! Ідеально підходить, коли хочеться відчути себе щасливою навіть у найпесимістичніші моменти. Скачати цей шедевр – обов'язково!
  2. Braxsansota26.05.2024
    Чесно кажучи, цей трек залишив у мене подвійне враження. Музика гарна, але текст викликає відчуття, ніби хтось плекав свої внутрішні демони. Слухаючи його, важко не замислитись над власними вчинками та їхніми наслідками. Однак, замість розради, трек лиш додає ще більше розчарування та втоми. Слухати чи не слухати – ось в чому питання. Але точно варто дати йому шанс, якщо настрій вже на дні.
  3. Pharotapit19.04.2024
    Чесно кажучи, пісня змусила мене трохи завіртуватись. KINDRAT, твої тексти наче зловили мене на холодному. Але чи то страх захоплює, чи то ревнощі до того, як безболісно ти розкидаєш слова — все одно вражає. Так тримати, в музиці немає місця для ввічливості
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!