DoviА Ми Знову Забиваєм Цвях

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Ми Знову Забиваєм Цвях

Текст пісні "А ми знову забиваєм цвях" від українського виконавця DOVI описує внутрішні випробування та виклики, з якими стикається людина на шляху до своїх цілей. Пісня починається з опису складнощів, які символізуються дощами, що падають та бур'янами, які проростають у душі. Це метафора внутрішніх боротьб та емоційних перешкод, з якими доводиться боротися.

Приспів підкреслює непохитну віру автора у власні сили та важливість поточного моменту, проголошуючи "це мій день" як мантру оптимізму і самовпевненості. Вислів "минаю ями сьогодні всліпу" вказує на готовність йти вперед незважаючи на перешкоди та невизначеність, покладаючись на віру та інтуїцію.

У куплеті згадується, що незалежно від того, що принесе цей день, будь то успіх або невдача, у всьому відбувається має бути глибший сенс. Це наголошує на прийнятті життєвих уроків та використанні будь-якого досвіду для особистісного зростання.

Заключний куплет "А ми знову забиваєм цвях в наше горе усі разом" символізує єдність та взаємопідтримку у боротьбі з викликами. Це вказує на важливість спільноти та спільних зусиль у подоланні труднощів.

Загалом, пісня є гімном рішучості та непереможності духу, закликаючи слухача цінувати кожен день як унікальну можливість для росту та самовираження, незалежно від обставин.

Коментарі (1)
  1. Ratiwoodry20.05.2024
    Чесно кажучи, пісня "А ми знову забиваєм цвях" від DOVI настільки нудна, що я навіть у своїй ейфорії не зміг її дослухати до кінця. Восторг перетворився на позіхання, але що поробиш, кожному своє. Шизоїдний смак не завжди знаходить відгук у банальних треках. Спробуйте, може вам пощастить більше!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!