Заліско Ft. Марина ПолончакОбіймала Мало Мало Мало Мало Мало Хочу Ще

5
Слухати
Скачати
Про що пісня - Обіймала Мало Мало Мало Мало Мало Хочу Ще

Пісня "Обіймала мало мало мало мало мало хочу ще" виконавців ЗАЛІСКО та Марини Полончак - це лірична композиція, що розповідає про ніжні почуття, бажання бути ближче один до одного і страх втратити ці моменти. У перших рядках створюється атмосфера подорожі та пригоди, де корабель символізує життєвий шлях двох закоханих. Це метафора спільного шляху в невідоме, сповненого сподівань на щасливе майбутнє разом.

Далі автор висловлює свої глибокі емоції через повторення "цілувала... обіймала мало", підкреслюючи ненаситне бажання більшої близькості та емоційної зв'язаності з партнером. "Світу цілого замало без твоїх очей" - цей рядок підсилює ідею, що для справжнього щастя потрібно дуже мало - бути поруч із коханою людиною.

У наступних частинах пісні описується бажання зупинити момент, насолоджуватися кожною хвилиною, проведеною разом. "Хвиля за хвилею вітер жене, О нехай цей момент не мине не мине" - це вираження сподівань, що ці моменти близькості та любові будуть тривати вічно. Любов описується як щось вічне та всепоглинаюче, що освітлює шлях закоханих і робить їхнє життя значущим.

Загалом, пісня є виразом глибоких емоційних переживань, бажання більше часу проводити разом та страху перед можливою втратою цих моментів. Вона підкреслює цінність простих радощів бути поруч із коханою людиною і вміння цінувати кожен спільно проведений момент.

Коментарі (1)
  1. Thropmenmaty21.04.2024
    Які ж вони магічні, ці обійми у пісні! Слухаючи, аж мурашки по шкірі... Ця пісня - справжній еліксир енергії та натхнення, що робить мій страх зникати як дим! Заліско та Марина Полончак точно знають, як зачепити за живе. Хочу ще і ще цих мелодійних обіймів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!