StasyaЗаплющ Очі І Мине Горечко З Бідою

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Заплющ Очі І Мине Горечко З Бідою

Пісня виконавця STASYA "Заплющ очі і мине" глибоко занурює слухача у світ материнських почуттів, любові та тривоги за долю своєї дитини. Лірична героїня звертається до свого сина з проханням спати міцно, незважаючи на небезпеки та зловісні сили, які можуть підстерігати його у житті. Використання образів хижого звіра, що крадеться в садку, та лихих снів, що марять у тумані, символізують загрози та випробування, з якими дитина може зіткнутися.

У серці пісні лежить мотив жертовності материнства - мама готова боротися з будь-якими труднощами заради свого сина, закликаючи його не засмучуватися і не піддаватися журбі. Слова "Заплющ очі і мине, горечко з бідою" відображають сподівання на краще майбутнє, в якому всі труднощі та випробування залишаться позаду. Мати обіцяє бути поруч із своєю дитиною незалежно від обставин, навіть якщо вона фізично віддалена від нього.

Ця пісня є виразом безмежної материнської любові та підтримки, що стає опорою для дитини в усі часи. Вона заспокоює і оберігає, вчить дитину долати життєві негаразди з вірою в себе та свої сили, а також нагадує про непорушний зв'язок між матір'ю та дитиною. Використання ліричного повтору підсилює емоційний вплив пісні, роблячи її зворушливою та запам'ятовуючою.

Коментарі (3)
  1. Candphireptua23.05.2024
    Цей трек - справжня знахідка для душі. Ідеально підходить, щоб поринути в свої думки та відчути надійний спокій. Чудова музика для моментів, коли потрібно зосередитися та знайти внутрішню гармонію. Рекомендую!
  2. Mismobarti20.05.2024
    Відкрила для себе щось особливе. Пісня "Заплющ очі і мине горечко з бідою" від STASYA - справжній ковток свіжого повітря для душі. Навіть у момент тривоги та втоми вона приносить відчуття спокою та надії. Дякую, STASYA, за цю чудову мелодію, яка допомагає знайти внутрішню гармонію.
  3. Epachrangeart20.04.2024
    Хоч і сподівалася на втіху від музики, але ця пісня лише підсилила мій дискомфорт. Можливо, вона знайде своє місце у чиємусь іншому серці, але для мене вона забагато вкрила гіркотою, якої я намагалася уникнути. Не моя історія, не мої емоції. Шукаю далі...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!