StasyaГоречко З Бідою А Я В Полі Хтозна Де

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Горечко З Бідою А Я В Полі Хтозна Де

У цій пісні відчувається глибока емоційна напруженість та складність стосунків між матір'ю та її сином, який вирушив на війну. Колискова, що лунає на початку та протягом усієї пісні, символізує бажання матері захистити свою дитину від усіх негараздів світу, незважаючи на те, що він вже дорослий. Імагінерна картина хижого звіра, що крадеться в саду, та лихі сни, що марять в тумані, відображають страхи та тривоги, які переслідують її через небезпеки, яким її син може зіткнутися на війні.

У приспіві відчувається певна резигнація та прийняття невблаганної дійсності. Фраза "Горечко з бідою а я в полі хтозна де" говорить про віддаленість та можливу втрату. Мати усвідомлює, що не може вплинути на події чи захистити сина від небезпек, але все одно залишається поруч з ним духовно, сподіваючись, що все погане минеться.

Заклик до сина "Захисти своєю рукою мої сни" є виразом бажання, щоб син повернувся додому неушкодженим, щоб разом вони могли знову побудувати своє майбутнє і реалізувати всі мрії та сподівання, які вони обидва в собі носили. Ця пісня - це рефлексія на теми війни, втрати, материнської любові та надії на повернення додому.

Коментарі (1)
  1. Larhenipo21.08.2024
    Цей трек ніби заглиблює у вир власних думок, де немає виходу, тільки нескінченна темрява та відчай. Слухаєш і відчуваєш, як реальність розчиняється у гіркості. Пісня, що змушує задуматися, чи є взагалі світло в кінці цього тунелю...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!