Оля ЦибульськаКоли Ти З Нею Чи Ми Далеко

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Коли Ти З Нею Чи Ми Далеко

Пісня "Коли ти з нею чи ми далеко" виконавиці Олі Цибульської переплітається з болем і пристрастю, розкриваючи історію любовного трикутника. У тексті пісні використовуються метафори та образи, які передають глибокі емоції та внутрішній світ героїні. Її слова описують відчуття зради та водночас безмежної прив'язаності до коханого.

У першому куплеті героїня звертається до коханого, порівнюючи його поцілунки з гарячим сонцем та його слова з колючою трояндою. Це вказує на двойственность відносин: з одного боку, вони приносять їй радість і насолоду, з іншого — біль та розчарування через його зради. Фраза "Коли ми дихаєм в такт, мій любий, то інша плаче, як сарабанда" відображає її свідомість про існування іншої жінки, яка також страждає від їхніх відносин.

Рефрен "Ай-яй Аааааай Закохалася, то не тікай" є закликом до коханого не уникати відповідальності та визнати силу їхніх почуттів. Це вираження надії на те, що любов здатна перемогти перешкоди та забезпечити вірність.

У другій частині пісні героїня продовжує говорити про свої відчуття, коли він з іншою, а вона залишається сама зі своїм болем і ревнощами. Попри це, вона готова боротися за своє кохання, навіть знаючи про його невірність.

Заключний рефрен підсилює головну ідею пісні: незважаючи на складнощі та випробування, героїня не готова відпускати коханого. Вона закликає його не втікати від почуттів, які об'єднують їх, попри всі зовнішні обставини та труднощі. Ця пісня — вираз глибокого болю, любові та надії на краще майбутнє в їхніх стосунках.

Коментарі (1)
  1. Purrterlati18.06.2024
    Мелодія, що обіймає, як легкий бриз у літній вечір. Розчиняюся у звуках, наче у сні, де минуле і теперішнє танцюють у гармонії. Знайомий голос, який завжди був поряд, навіть коли світ здавався далеким і чужим. Це як мандрівка в часі, де кожна нота - крок до справжньої себе.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!