Оля ЦибульськаБери Вуста Що Гаряче Сонце

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бери Вуста Що Гаряче Сонце

Текст пісні "Бери вуста, що гаряче сонце" виконавиці Олі Цибульської пронизаний метафорами та образами, які розкривають глибокі почуття закоханості та пристрасті. У пісні йдеться про інтенсивні та суперечливі відчуття, які виникають у любовного трикутника. Лірична героїня звертається до коханого, порівнюючи його поцілунки з гарячим сонцем і його слова з ароматом лаванди, що дурманить. Водночас, вона вказує на біль і ревнощі, що виникають через його відносини з іншою жінкою.

У пісні також присутнє відчуття змагання і бажання залишитися єдиною для свого коханого. Лірична героїня готова боротися за своє кохання, незважаючи на біль та ревнощі, що це може викликати. Вона закликає коханого не втікати від своїх почуттів і прийняти її любов, незважаючи на складнощі.

Повторення фрази "Ай-яй Аааааай Закохалася, то не тікай" підкреслює невпинність почуттів героїні та її рішучість у прагненні бути з коханим, навіть коли вона усвідомлює, що може зазнавати болю через його зв'язки з іншою. Це заклик до щирості та відвертості у відносинах, визнання того, що справжні почуття варті того, аби за них боротися. Пісня відображає комплексні емоції, що супроводжують інтимні відносини, де пристрасть, біль і надія переплітаються в єдиний вузол почуттів.

Коментарі (2)
  1. Usencamsio23.08.2024
    Сиджу, мрію про щось смачненьке, а ця пісня так і тягне в уяві на щось солодке й сонячне. Точно треба зупинитися, слухати і відчути настрій повністю!
  2. Riabroninda4.04.2024
    Дуже чекав на цю пісню, щоби додати її до свого плейлиста. Вона як глоток свіжого повітря в затхлому офісі після довгого дня. Виконання Олі Цибульської завжди на висоті, але ця пісня... вона якось особливо відгукується в душі. Можливо, тому що саме зараз вона лунає, коли здається, що сили на межі, але її ноти заряджають новою енергією та надією. Так, вона не змогла повністю розчарування розвіяти, але змусила забути про втому і подарувала момент емпатії і розуміння, що в цьому великому світі ти не один. Дякую, Оля, за мить відпочинку серед звичайних буднів. Ця пісня стане моєю маленькою відпусткою в моменти, коли найбільше потрібно буде знайти сили ідти далі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!