Оля ЦибульськаДурмань Словами Немов Лаванда

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Дурмань Словами Немов Лаванда

Пісня "Дурмань" Олі Цибульської розкриває історію складних і заплутаних відносин, в яких любов переплітається з ревнощами, бажанням бути єдиною для коханої людини і страхом втрати. Лірична героїня порівнює свої почуття та емоції з різними природними елементами, надаючи пісні особливої глибини та багатогранності.

У перших рядках ми відчуваємо інтенсивність і пристрасть у відносинах через метафори сонця та троянди, що символізують гарячі поцілунки та болючі слова. "Дурмань словами, немов лаванда" говорить про здатність коханої людини чарівно впливати на героїню, заспокоюючи і одночасно збуджуючи її почуття, як аромат лаванди.

Приспів з вигуками "Ай-яй" підкреслює спонтанність і емоційну відкритість героїні, її готовність до любові та заклик не уникати почуттів, що виникають між ними. Це вираження її бажання зберегти кохання, незважаючи на можливі труднощі та випробування.

У наступних рядках відчувається контраст між ідеальним світом почуттів ("мій рай") і реальністю відносин, де присутній третій, зайвий елемент. Героїня порівнює себе з ранком, що швидко "згорає", коли її коханий з кимось іншим, висловлюючи свою вразливість і непостійність емоційного стану.

Пісня закінчується на пристрасному заклику героїні бути разом, протистояти зовнішнім обставинам та підкреслює її готовність боротися за своє кохання, навіть якщо це означає конфлікт із "іншою", яка "плаче, як сарабанда". Це виявляє її силу, відвагу та відданість почуттям, які вона вважає справжніми і всепоглинаючими.

Коментарі (4)
  1. Rioprodosot16.06.2024
    Ого, яка несподівана зустріч! Ніколи б не подумала, що знайду тут щось цікаве для себе. А цей трек від Олі Цибульської "Дурмань словами немов лаванда" навіть сподобався. Думаю, завантажити, щоб послухати, коли захочеться відчути легкість і трішки романтики. Раджу всім, хто хоче додати до свого плейлиста щось незвичайне!
  2. Saawartana29.05.2024
    Нарешті знайшов саундтрек для своєї еуфорії! "Дурмань словами немов лаванда" від Олі Цибульської - це саме те, що потрібно, щоб відчути себе щасливим у цьому шалено гарному світі. Раджу всім, хто хоче забути про все і просто насолоджуватись музикою.
  3. Preasenconsei19.05.2024
    Ці слова – наче віяло з холодного вітру, пробирають до кісток. Музика залишає порожнечу, яку вже не заповниш. Просто ще одна пісня, що змушує згадати, чому ти тут. Вдихнув – видихнув, і все знову тоне в безбарвній рутині.
  4. Pasdiestitar5.05.2024
    Не можу втриматися, щоб не скачати цю пісню! Оля Цибульська, як завжди, зачаровує - наче дурман, плавно витаючий у повітрі. Ці слова лаванди заспокоюють мої страхи та наповнюють серце емпатією. Чудова композиція! Спасибі, що ділитеся такою музикою
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!